Onze behandelingen

Thaise traditionele massage (yoga massage)


Een "full body" massage die zowel stimulerend als rustgevend is. Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem, waardoor men weer energie krijgt. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.


Voor de mensen die in Thailand een pijnlijke massage ervaring hebben gehad: bij Buhn Chanin is de massage meer gericht op "well being". Dit is een stuk prettiger dan dat de masseuse uw lichaam in de door haar gewenste "yoga" houding forceert. 


 Oliemassage


De combinatiebehandeling Thaise- en Oliemassage is een van onze meest effectieve behandelmethoden bij stress en vastzittende spieren. Het zacht rekken en strekken van uw spieren tezamen met strijkende bewegingen en zelfgemaakte kruidenoliën is een weldaad voor pijnlijke spieren. Hierdoor zal ook uw gemoedstoestand positief beïnvloed worden. Voorts zorgt deze behandeling voor een verbeterde bloedcirculatie in al uw stress-zones. Deze massage is specifiek gericht op het verminderen van spanningen, sport gerelateerde pijn en chronische spierpijn. Dankzij deze massage zult u zich snel weer sterk genoeg voelen om de wereld aan te kunnen.


Aromatherapie massage


Kruidenstempelmassage


Thaise stempelmassage is bij uitstek geschikt voor mensen met een verminderde doorbloeding (u heeft het dan vaak koud) en voor mensen met een langzame stofwisseling. De Thaise kruiden zorgen voor een intensieve huidverzorging, waarbij de helende effecten van de gestoomde kruiden doordringen tot diep in het onderliggende weefsel. De geur van diverse gecombineerde kruiden werkt ontspannend en de warmte van de stempel stimuleert de bloedsomloop waardoor verzuurde  ledematen weer soepel gaan aanvoelen. Ook hier verschilt onze behandelmethode van de reguliere behandelmethode. Voor een prettig gevoel wordt de stempelmassage voortdurend afgewisseld met oliemassage. 


 

Copyright 2012 Buhn Chanin Thai Traditional Massage | Purmerend | All Rights Reserved


Links Prawphai Watpo massage    Algemene voorwaarden