Mag ik mij even voorstellen?
Mijn naam is Jintana

 


In Thailand heb ik de lerarenopleiding "home economics" gevolgd aan de universiteit van Bangkok. Hoewel de naam lijkt op die van de vroegere huishoudschool in Nederland, komt de opleiding in het geheel niet overeen. Ik heb mijzelf gespecialiseerd in voeding en pedagogiek. Na mijn opleiding ben ik als diëtiste gaan werken. Tijdens mijn werk ben ik geïnteresseerd geraakt in massage.


 


Daarom heb ik in 2000 een tweetal massage-opleidingen gevolgd in de beroemde WATPO Thai Tradional Medical School. Om mezelf te verbeteren ben ik in 2011 een paar maanden naar Thailand teruggegaan en heb ik een aantal opleidingen gevolgd bij "Prawphai Thaise massage en Spa trainingscentrum".


Ik heb veel met ouderen gewerkt en ben daardoor goed bekend met de gevolgen die pijn en stijfheid op lichaam en geest kunnen hebben. In deze tijd heeft bijna iedereen te maken met drukte, spanningen en stress. Massages kunnen hier verlichting geven. Een moment van rust en ontspanning draagt bij aan een gezond lichaam en geeft nieuwe energie.


 


Sawadee bij Buhn Chanin


GEEN EROTISCHE MASSAGE


 


 

Copyright 2012 Buhn Chanin Thai Traditional Massage | Purmerend | All Rights Reserved


Links Prawphai Watpo massage    Algemene voorwaarden